Wakacje.pl / Forum turystyczne / Tunezja
Zaloguj
Forum Tunezja
wybierz region:
szukaj:

wszędzie autor temat
Idź do wątku: « PoprzedniaNastępna »
Akcja: ForaWątkiNowy wątekZaloguj
biuro bestreisen - opinie
Autor: ania27 (IP zapamiętane)
Data: 09 Apr 2006 - 18:16:22

witajcie Mam pytanko, czy ktos korzystał juz z usług biura bestreisen? Zastanawiam się nad ich ofertą wyjazdu do Sousse ( hotel El Hana Beach) w lipcu. A moze ktos wykupił u nich wycieczke na te wakacje? z gory dzieki za odpowiedź smiling smiley

Re: biuro bestreisen - opinie
Autor: ~tn (IP zapamiętane)
Data: 09 Apr 2006 - 21:05:55

Witam,

Byłam z nimi w zeszłym roku w Sousse w Hotelu Karavan, ok 200m od Elhany.Wszystko było ok .Biuro w porządku.

Pozdrawiam

Data: 09 Apr 2006 - 21:55:16

dzieki wielkie za odzew smiling smiley czyli polecasz? mam sie nie zastanawiac i jechac? smiling smiley znalazlam bardzo nieciekawą opinię na ich temat i stąd moje obawy ...

Autor: ~Sylwia* (IP zapamiętane)
Data: 10 Apr 2006 - 11:22:02

Hej Ania,
nie wiem co prawda nic na temat tego biura, ale tez z koleżanką będzie my w El Hanie Beach od 13.07;-) ale na 1 tydzień. Z jakiego miasta wylatujesz? My z Wrocławia i lot jest .. niestety do Tunisu. POtem jeszcze czeka nas jakieś 3godz. jazdy autobusem do Sousse.

Data: 10 Apr 2006 - 17:42:19

hej hej smiling smiley
jesli sie zdecyduje na to biuro to bedziemy lecialy 15 lipca z Poznania ale lot jest bezposrednio do Monastiru a stamtąd juz blisko do Sousse. czemu lecicie do Tunisu? kurcze, strasznie daleko jest stamtąd do Sousse, bylam na wycieczce w Tunisie i pamietam tą jazde ... jesli nie pojade z tego biura to i tak bede jechac w tym terminie 13/14/15 lipca wiec napewno gdzies sie tam spotkamy smiling smiley))

Autor: ~matti69 (IP zapamiętane)
Data: 10 Apr 2006 - 18:46:04

Ania i jak tam....bo znów za nim się zdecydujesz to miejsc nie będzie...hehehehe....nie no żartuje....pozdrawiam

Data: 10 Apr 2006 - 21:11:12

ha ha ha ...winking smiley))

jeszcze sie nie zdecydowalam ale pytalam i miejsca jeszcze są smiling smiley jestesmy tak na 99% zdecydowane smiling smiley konczymy ostatnie poszukiwania, które nas tylko utwierdzaja w wyborze. Znalazlam kilka pozytywnych opinii o bestreisen ale znalazlam tez kilka negatywnych, biedni ludzie zostawieni na pastwe losu na lotnisku ... beznadzieja winking smiley mysle, ze jutro, max pojutrze bedziemy mialy decyzje podjetą smiling smiley

Autor: ~Matti69 (IP zapamiętane)
Data: 10 Apr 2006 - 21:14:26

no to fajnie....bo wiesz żle by się stało gdybyś drugi raz się spóźniła...czego nie życzę oczywiście....w sumie jak tak się zastanowić to o kazdym biurze są i pozytywy i zdarzają sie negatywy...ile ludzi tyle opinii.....no ok...to przegladaj dalej...powodzenia

Data: 10 Apr 2006 - 21:23:02

oj baaardzo by sie zle stalo ... winking smiley ale nie kraczmy, nie stanie sie smiling smiley co do biur to swieta racja, wystarczy spojrzec na opinie o triadzie ... ale i tak lepiej jest znac wroga winking smiley o tym bestreisen za wiele nie wiadomo ... mam nadzieje, ze nie bede musiala lapac taxi w Monastirze smiling smiley

pozdrawiam cieplutko

P.S. a co tam , tez sobie policze ... jeszcze 75 dni !!! ( do Egiptu oczywiscie smiling smiley ) ale duuuzo sad smiley(((((

Akcja: ForaWątkiZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Jak rezerwować | O portalu | Partnerzy | Centrum Prasowe | Praca | Mapa serwisu | Polityka prywatności | Pliki Cookie | Kontakt
Opublikowane na stronach www.wakacje.pl informacje lub ceny nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego
© 1999-2012 Enovatis S.A.
Zapytanie do oferty. Zamknij 

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Dalej

Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem serwisu Wakacje.pl i polityką prywatności oraz:

Wypełnij formularz - oddzwonimy Szukasz oferty? Zadzwoń 801 455 401 lub +48­ 58 325 29 00