Wakacje.pl / Forum turystyczne / Egipt / region Sharm el Sheikh
Zaloguj
Forum Egipt / region Sharm el Sheikh
wybierz region:
szukaj:

wszędzie autor temat
Idź do wątku: « PoprzedniaNastępna »
Akcja: ForaWątkiNowy wątekZaloguj
Idź do strony: 12 | Następna »
Bieżąca strona: 1 z 2
Sea Club - KOSZMAR!!! PRZESTRZEGAM
Autor: dora123 (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 09:05:58

Sea Club
Luksusowy pieciogwiazdkowy hotel z rafa polozony z dala od miasta
Taki jest opis tego hotelu
W rzeczywistosci - hotel o slabiutkich 3 gwiazdkach
zadko odwiedzany
wiec obsluga wrecz naskakuje na ludzi
plaza malutka, rafa to szara martwa skala, ciagle wieje, basen do bani, a w morzu takie prady i fale ze nie da sie plywac
wiec tak naprawde nadaje sie tylko jako baza wypadowa do innych wyjazdow
Ukaradli nam z pokoju aparat wart wiecej niz dwa tygodnie w tym hotelu dla czteroosobowej rodziny, i ktos macal mi laptopa
Nie warto oszczedzac na wyborze hotelu
Nie ktorzy dogadywali sie z rezydentem , placili za inny hotel i sie wynosili
zazdroszcze i zaluje ze my tego nie zrobilismy
Jeszcze jedno
po co placic za pieciogwiazdkowy hotel
skoro Ci z czterogwiazdkowych korzystaja z tych samych atrakcji, basenow, plazy, restauracji , barow itd
a ich pokoje wygladaja identyczne
Wiele rzeczy w Egipcie jest dla mnie abstrakcja, to jedna z nich

ogolnie nie polecam tego hotelu
i nie rozumiem skad takie pozytywne opinie o nim
Kiedy ja na stronie tripadvisor chcialam ocenic go na zero , nie zamiescili mojej opini, ponoc ja tylko ocenzurowali, a w rzeczywistosci jej nie zamiescili

moze na innch portalach rowniez pokazuja tylko pozytywne opnie...

Re: Sea Club - KOSZMAR!!! PRZESTRZEGAM
Autor: agacik64 (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 11:51:17

Miałam to samo z umieszczeniem negatywnej opini o hotelu w Turcji a jak się już pojawiła to po paru dniach zniknęła.Moi znajomi z tego hotelu też powstawiali negatywne opinie ku przestrodze i co?Jak zajrzałam tam niedawno to tylko opinie super pozytywne były!Oni chyba kasują te zle opinie w strachu,że nikt tam nie pojedzie...i czasami nic nie daje czytanie opini wcześniej,bo człowiek na miejscu się nacina!!!

Data: 18 Aug 2010 - 11:57:46

nie rozumiem tego
skoro w egipcie nie ma co sie sugerowac gwiazdkami
bo zdarzylo nam sie ze lepszy standard byl w 3,5* niz 5* (mam tu na mysli wlasnie sea club) to myslalam ze chociaz opinie sa wiarygodne
Zanim wybralismy ten hotel naczytalam sie pozytywow o tym hotelu
i co...??
porazka
jak bylo spotkanie z rezydentem to wiekszosc ludzi siedzialo ze spuszczonymi nosami
wiec to nie tylko my bylismy rozczarowani

dalej nie rozumiem czy ludzie naprawde oceniaja ten hotel tak wysoko czy opinie sa mocno ocenzurowane ?
i wlasciwie dlaczego nie mozna ocenic zadnego hotelu na zero?
najnizsza ocena to 1

Autor: agacik64 (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 12:08:53

Ja wspomniany hotel w Turcji oceniałam najniżej jak się dało a i tak średnia oceny wyszła 1,6!Myślę,że mocno są cenzurowane negatywne opinie o hotelach,a niektóre wręcz usuwane!A żeby tego wszystkiego było mało,to po powrocie walczyliśmy z organizatorem o odszkodowanie lub zwrot części kosztów,ale oczywiście nic nie wskóraliśmy.Przez pół roku nas zbywali a naszych zdjęć dołączonych do reklamacji chyba wogóle nie oglądali!Więc póżniejsza walka o odszkodowanie to niestety walka z wiatrakami!!!

Autor: ania 345667 (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 13:33:08

Cenzura wynika pewnie z tego ,że portale, fora sam zajmują sie sprzedażą wycieczek. Dla mnie negatyw to automatycznie odrzucenie hotelu. Jas naciąłem się na Magic Life w Tunezji- Africana. Totalna porażka. Widac ,że Magic life jada na opinii.

Autor: BRUNKA@ (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 15:00:32

Racja...niektóre portale wogóle nie zamieszczają negatywnych opini np.sky club...wysłałam moją opinię która nyła srednia a i tak nie nie dali...

dałam opinie na wakacje.pl i tam są...sa tez na oceniacz.pl...

dobre wakacje
Autor: Robert III (IP zapamiętane)
Data: 18 Aug 2010 - 15:11:05

A ja pozwole sobie polecic wakacje na Teneryfie,bylismy z rodzina dwa tygodnie w osrodku Marina Club.
Mielismy do dyspozycji w pelni wyposazony apartament z pralka,lodowka,etc..
Takich wakacji jeszcze nie mialem,spokoj,zadowoleniewszystko pod reka.
I placilismy tylko 290 euro za cala rodzine.wlasnie z DWE Polska.Pozdrawiam Robert.

Autor: magdzia (IP zapamiętane)
Data: 26 Aug 2010 - 15:41:29

No to super, jadę tam we wrześniu-czwarty raz Sharm el Sheikh i takie rzeczy czytam. Oczywiście w wyborze hotelu sugerowałam się opiniami, sprawdzałam, czytałam. Wyeliminowałam 8 innych hoteli i postawiłam na Sea Club. Może nie będzie tak źle? Pocieszcie mnie, proszę!

Autor: tomek--gdynia (IP zapamiętane)
Data: 26 Aug 2010 - 16:10:02

Współczuję utraty aparatu za więcej niż warte całe wakacje.
Kiedyś w jakimś wątku o Dominikanie też pisałem że obsługa kradnie.
Nauczeni doświadczeniem nie wypakowujemy prawie nic z walizek, są zamknięte na kłódkę. Nie wiele da bowiem potem zgłaszanie kradzieży (kogo to obchodzi).
Aparat (też za tyle co Twój) noszę zawsze przy sobie (nawet na śniadania - dynda na szyi - trudno), nigdy nie zostawiam ani na chwilę niepilnowanego. Laptop w walizce.
Wiem że to upierdliwe , ale zero strat to podstawa dobrego samopoczucia na wakacjach

Autor: wiki13 (IP zapamiętane)
Data: 26 Aug 2010 - 17:39:42

magdzia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to super, jadę tam we wrześniu-czwarty raz
> Sharm el Sheikh i takie rzeczy czytam. Oczywiście
> w wyborze hotelu sugerowałam się opiniami,
> sprawdzałam, czytałam. Wyeliminowałam 8 innych
> hoteli i postawiłam na Sea Club. Może nie
> będzie tak źle? Pocieszcie mnie, proszę!

droga Madziu
pociesze Cie
bylam w tym roku
najpierw zla wiadomosc-bylam jedna z tych ktorzy uciekli z tego hotelu
nie wiedzialam ze ktos jeszcze to zrobil smiling smiley
my z mezem zmienilismy hotel po pierwszym dniu
naszczescie trafilismy na fajnego rezydenta z alfa star - Mine (pozdrow go jak bedzie ) smiling smiley
umozliwil nam zmiane
co nas bardzo cieszy
...ale wracajac do pocieszania
hotel nie jest najgorszy
to zalezy od oczekiwan
My jezdzimy zeby polezec na plazy i ponurkowac
baseny raczej nas nie interesuja
super ekskluzywne pokoje tez, wystarczy zeby bylo w miare czysto i zeby klima dzialala
Zasugerowalismy sie opiniami ktore faktycznie sa bardzo pozytywne
na miejscu okazalo sie ze nie mozna wchodzic do wody
faktycznie wialo
fale, prady i do tego czerwona flaga
nie dalo sie plywac
Ponoc nie zawsze tam tak jest
ale fakt ze na pomoscie wogole istnieje flaga zakazujaca kapieli oraz parawany na plazy przed wiatrem jest dosc mocno zastanawiajacy...

pokoje...-ujda... niczym nie odbiegaja od standardow w egipcie
jedzenie ... - w miare
obsuga...-ok
faktycznie basen jest malutki ale nie widzialam zeby byl mocno zatloczony , chyba bylo za malo ludzi, nie wiem bylismy tam tylko dwa dni

nas glownie wkurzyla plaza - wialo jak na helu smiling smiley
poza tym ludzie ktorzy pisza ze tam jest piekna rafa - lekko przesadzaja

ogolnie hotel nie odstrasza
jednak to zalezy od nastawienia i oczekiwan

jezeli liczysz jak my na snurkowanie
to raczej wykup kilka wycieczek jednodniowych...

Data: 26 Aug 2010 - 20:58:09

Dzięki za słowa otuchy wiki13. Choć w sumie to nie wiem czy to, że uciekliście stamtąd, otuchą można nazwać. Nie powiem, ale my też liczymy na snurkowanie, wszędzie pisali, że rafa piękna, no ale albo ktoś nie widział pięknej rafy i to co zobaczył powaliło go na kolana, albo tak jak wszyscy piszą wyżej, to te naciągane mocno opinie. Byłam w Fanarze parę lat temu i nigdzie przy innym hotelu nie widziałam lepszej rafy, zatem nie nastawiam się na wiele, ale może chociaż coś tam będzie. Fanary nie wybralismy po raz kolejny ponieważ sam hotel jest taki nieco starszawy, poza tym jest tak nudny, żadnych animacji w dzień, wieczorem to juz tragedia, po 22giej niemalże cisza nocna(hotel opanowany przez Niemców, panuje "niemiecki ornung"). A czy w Sea Club są jakieś rozrywki? Czytałam, że a i owszem, ale już teraz nie wiem, czy mam wierzyć tym wcześniejszym opiniom. Może ktoś coś dorzuci na ten temat?

Data: 26 Aug 2010 - 21:23:04

no to teraz Cie załamie!
my zmienilismy wlasnie na el faraana smiling smiley

tez bylismy tam wczesniej i wspominalismy ze tam byla najladniejsza rafa, a hotel nam sie calkiem podobal

wiec doplacilismy i pojechalismy posnurkowac wlasnie tam smiling smiley

jezeli obie bylysmy w tych dwoch hotelach to Ci je porownam
jedzienie takie samo (chociaz w sea club za duzo nie probowalam -dwie kolacje ), ale smak i ilosc takie same
obsluga taka sama -
pokoje ladniejsze w el faraana, chociaz czytajac juz nawet po powrocie opinie o sea club zaczynam podejrzewac ze trafily nam sie chyba te najgorsze (zmienialismy pokoj pare razy dlatego pisze w liczbie mnogiej)
basen duzo fajniejszy w el faraana, ciekawszy, bardziej urozmaicony
plaza i rafa - tego bym nawet nie wrzucala do jednego worka
jedynie porownujac knajpe nad morzem wygra sea club bo w el faraana dalej jest ta dziwna budka na plazy i malutkie kubeczki
animacje? tu ciezko mi cos powiedziec bo zadko korzystamy, tacy z nas nudziarze smiling smiley
wiem ze w sea club ludzie gdzies jezdza wieczorami sie bawic , bo nas gdzies ktos zaczepial i pytal czy jedziemy z nimi, za to w tym roku w el faraana byl jeden wieczor kiedy wyjatkowo bawilismy sie z rodakami na animacjach
zrobili impreze w basenie w nocy
nawet fajnie

co sie martwisz , jak okaze sie ze dalej nie mozna sie kapac w morzu z powodu fal i pradow pogadaj z Mina smiling smiley
zartuje, chyba z kazdym rezydentem to mozna zalatwic

Data: 26 Aug 2010 - 21:33:28

Wiki13, my byliśmy w Fanara Family7Residence to ten obok El Faraana, też na klifie, tyle, że to niemiecki czy belgijski obiekt, El Faraana to hotel włoski. Plaża i rafa ta sama, jednak to są inne hotele, wiele osób je myli z racji podobnej nazwy. Więc my bliśmy w tym sztywnym niemieckim, dla nas odpada, bo lubimy się powygłupiać na wakacjach trochę, przez co czasem nas pytają czy naprawdę jesteśmy z Polskismiling smiley Jej, teraz mi przychodzi do głowy czy czasem nie dzwonić jutro do wakacje.pl i nie podpytać na jakich warunkach można zmienić hotel na niespełna miesiąc przed wyjazdem. Hmmm, jak już, to na jaki???

Data: 26 Aug 2010 - 21:41:02

aaaaaaa
widzisz a my bylismy w el farana dwa razy i zawsze sie zastanawialismy czy ten obok jest fajny smiling smiley

podaj meila wysle Ci troche zdjec z el faarana , jak lubisz snurkowac to tam jest cudnie
a w razie zalamki na miejscu bedziesz miala jakas alternatywe smiling smiley
jak lubisz sie pobawic to powinno CI sie tam bardziej podobac niz sea club
a poza tym z el faraana mozesz wszedzie isc pieszo
wszedzie masz blisko
tam jestes skazana na hotel lub podrozowanie taksowkami

nie wiem czy wogole mozna tak zmienic hotel
ale wiesz co...
moze jedz do sea club zobacz cczy ci sie podoba
(bo ja juz nie wiem
moze ja i zalozycielka watku mamy dziwny gust
bo wiekszosc opini jest jednak pozytywna)
a jak nie bedziesz zadowolona to zalatwisz z rezydentem
nie wiem ile my do tego doplacilismy
musze zapytac meza
ale pamietam ze w sumie wyszlo mniej niz wykupienie wycieczki do tego hotelu

Data: 26 Aug 2010 - 21:58:36

Wiki13, a może na gg pogadamy? 5621648-to mój numer. Zapraszam też wszystkich, którzy chcą mnie zniechęcić/zachęcić do Sea Club.

Autor: podróżńczka (IP zapamiętane)
Data: 26 Aug 2010 - 22:26:47

a co to jest? byłam w See Life połączonym z See club co prawda kilka lat temu, ale potem jeździli tam i inni ... i nie pisali o wymarciu rafy eye rolling smiley
krótko
nie wiem jak wyglądają pokoje w See Club ...ale
jeśli ktoś pisze, że rafa tam szara, że wieje confused smiley, że basen do bani i takie tam ..to ja tej pani pani podziękuję za recenzję ...byłam, widziałam, wróciłam zadowolona ..zdjęcia już tu umieszczałam i przekazywałam, więc się nie będę powtarzać
i polecam tej pani pojechać na inne kontynenty i porównać rafę ...ja akurat mam porównanie ...dora 123 rozumiem, że ty też?

nie ocenię rafy w el farana ...bo pewnikiem podobna

naprawdę w Sharm podwodnym, jest co oglądać i posty takie jakie ten załozycielski jest dla mnie dziwny

Data: 27 Aug 2010 - 09:56:02

widzisz Madzia
nie martw sie , kolejna osoba ktorej sie podobalo

chociaz ja (mimo ze Dora123 chciala sie pewnie wyzalic bo ubolewa nad stratami) zaluje ze nie przeczytalam takiej opini zanim sie tam wybralam
hotel w Egipcie gdzie jest "zamkniete" morze ? smiling smiley , i to naprawde calkiem uzasadnione z tego co widzialam (???)
hotel w Egipcie gdzie nikogo nie ma na plazy bo wieje (???)
nie wiem moze trafilismy akurat na taka pore, ale przeciez tam sie jedzie wypoczac na dwa czasami na jeden tydzien , nikt nie chce ryzykowac...
basen? kwestia gustu
a rafe sama ocenisz, nie wiem czy ona wymarła, ale jest szara w porownaniu do tej przy faraana i pewnie przynasz mi racje po powrocie
nie potrzebuje jej porownac do innych kontynentow, wystarczy ze w tej samej miejscowosci sa rozne

dla mnie nie jest dziwny ten post, zaluje nie trafilam na taki wczesniej

Autor: rumburak (IP zapamiętane)
Data: 28 Aug 2010 - 13:50:58

My też byliśmy w Sea Club kilka lat temu i było naprawdę ok. Wcześniej byliśmy w Hurghadzie i standard hotelu, a przede wszystkim rafy były o niebo lepsze. Zgadzam się z opinią, że 'w podwodnym Sharmie jest co oglądać" i rzeczywiście było przy hotelu. Dziwi mnie też opinia o pokojach; były czyste, przestronne, sejf był w pokoju i nic nieprzyjemnego nas nie spotkało. Byliśmy w lipcu i wiało tyle co w innych hotelach w Sharmie. W wyborze hotelu sugerowaliśmy się również opiniami z różnych forów, które po pobyciu w hotelu mogę stwierdzić były prawdziwe. Dziwią mnie więc niektórych wpisy, że jest to tak zły hotel, że trzeba go było zmieniać, no chyba, że przez kilka sezonów tak bardzo się pogorszyło...

Data: 28 Aug 2010 - 17:58:06

tak jak pisalam wczesniej , nie mowie ze to zly hotel
ale skoro nie mozna sie kapac i nikt z obslugi nie jest zaskoczony i nie uspokaja nas "to wyjatkowa sytuacja, pewnie zaraz pogoda sie zmieni, a fale ustana" to na co mielismy czekac, nie po to jechalismy do egiptu, wybralismy hotel w pierwszej lini brzegowej zeby siedziec na basenie i liczyc ze cos sie zmieni

nie jestem panikara
nie boje sie wody i potrafie plywac
w momencie kiedy zmienili flage na pomaranczowa , czyli kapiel niebezpieczna ale mozna wlazic, skorzystalam i chcialam poplywac
okazalo sie ze zaraz po tym jak zamoczylam glowe zeby poogladac rybki, znalazlam sie 100m od pomostu, a gdy zaczelam machac nogami zeby podplynac spowrotem , to okazalo sie jestem 200m od pomostu
uwiez to nie byly warunki do plywania...
przestalo mnie dziwic dlaczego koles na pomoscie wrzuca kolo ratunkowe do wody, jak tylko ktos do niej wchodzi
Przez dwa dni naszego pobytu nic sie nie zmienialo, nie chcialam ryzykowac
to chyba zrozumiale

gdyby ten hotel byl polozony gdzies w spokojniejszej okolicy , nie narzekalabym i zmieniala go

Autor: rumburak (IP zapamiętane)
Data: 28 Aug 2010 - 18:19:23

to rzeczywiście nie warto było zostawać, wydawało mi się, że Sea Club zmieniliście tylko ze względu na warunki hotelowe, które były straszne. Problem w Sharmie z prądami jest wszędzie, my jak byliśmy ostatnio (w innym już hotelu) to od pomostu i wzdłuż rafy były liny, których można się było chwytać pływając. Były dni, że prądy były tak silne (a zawsze jeździmy w lipcu), że ciężko się pływało i ani się człowiek nie obejrzał a był daleko od rafy, a dopłynąć z powrotem ciężko...

Data: 29 Aug 2010 - 20:23:38

A my jednak jedziemy do Sea Club, będziemy dwa tygodnie, więc mamy nadzieję, że jednak uda się popływać. Już raz byliśmy w Nabq, były prądy czasami, a czasami morze jak jezioro, nie ma reguły. Jesteśmy dobrej myślismiling smiley Jeszcze tylko 3 tygodnie! Napiszę po powrocie jak było. Ale chętnie będę czytać ten wątek, mam nadzieję, że będzie kontynuowany i będę wnioski wyciągać. Pozdrawiam.

Autor: top10 (IP zapamiętane)
Data: 29 Aug 2010 - 22:35:46

hej
ja bylam w sharm kilka razy, w rozych hotelach
w sea club akurat nie
ale czytam i wogole jestem w szoku !!
wybierajac hotel sugerowalam sie zawsze opiniami na temat pokoi, plazy, basenow, wyzywienia itd
nigdy nie pradow
naprawde takie bywaja?
rany a w jakich okolicach?
albo w jakich terminach?
jak bylam to nigdy sie z tym nie spotkalam
poradzcie cos, zebym sie na takie nie natknela w przyszlosci

Data: 06 Oct 2010 - 12:17:59

Witam, wróciłam wczoraj z Sea Club. Postaram się zwięźle opisać pobyt, chociaż nie będzie to łatwe smiling smiley Hotel z wierzchu bardzo ładny, zieleń ładnie utrzymana, pokoje przestronne, czyste, miło urządzone, basen całkiem spory, osobny brodzik, leżaków dużo, nie ma problemu ze znalezieniem miejsca nieważne o której, na plaży również. Plaża również duża, piaszczysta. Tu w zasadzie kończą się pozytywy. Obsługa bywa niemiła, szczególnie menadżerowie barów, bez krępacji żądają napiwków, potrafią klepać ręką w skrzynkę na napiwki i patrzeć wrednie na "klienta". Drinki są mocno oszukane, piwo butelkowe jednego dnia jest all inclusive na drugi dzień jest płatne, albo drinki 3kolorowe-jednego wieczora normalnie nam je podano, za kilka dni powiedziano nam, że one są "for money". W ciągu dnia po basenie raz przechadzał się kelner z tacą arbuzów pokrojonych-PŁATNYCH! Płatne są też koktajle ze świeżych owoców, ale to normalne, wszędzie tak jest i to mnie nie dziwiło. Jedzenie słabiutkie, głodnym się nie chodzi co prawda, ale jak na 5gwiazdkowy hotel to naprawdę marnie, ciasta, które w innych hotelach wyglądają i smakują obłędnie, w Sea Club też nie powalają, wyglądają nieapetycznie i są bez smaku. Sytuację ratują jedynie ciasteczka egipskie-te słodkie, były 2x w ciągu dwóch tygodni. Morze i rafa-można popływać przy brzegu, jest kilka skałek i piaszczysto-żwirowe dno, wody do pasa albo trochę więcej i pełno fajnych rybek pływa. Jakże byłam załamana jak zobaczyłam pomost a raczej zejście do wody. Co z tego, że mogę pływać na 30 metrach, jak boję się zejść po pionowej drabinie 2m w dół?! Bo tak to wygląda, zejście nie jest po schodkach łagodnych, nie ma na dole jakiejś platformy, nie, pionowo w dół drabina. Zatem nie pływałam tam, mąż pływał i fotki robił, nie była taka zła ta rafa, jednak ryb niewiele. Pojechaliśmy na Ras Mohammed żeby sobie jakoś to wynagrodzić. Animacje i animatorzy-tragedia, leniwi, niezbyt sympatyczni, potrafia sami ze sobą grać w siatkówkę albo w pingponga, ich wieczorne występy są żałosne. Jest dyskoteka, nawet fajna by była, ale muzyka to tylko ostra "młucka" klubowa, techno. Po tygodniu chcieliśmy się przenieść do innego hotelu-Iberotel Club Fanara, jednak było obłożenie 100% i nie udało się i kolejny tydzień znosiliśmy fochy obsługi, nieco obłaskawionej napiwkami. Przyłączam sie do wszystkich, którzy nie polecają tego hotelu, nie wróciłabym tam ponownie, a w skali od 1-5 dam mu 2. Nie chcę zanudzać nikogo, wiec jak jakieś pytania macie, to proszę pisać.

Autor: top10 (IP zapamiętane)
Data: 07 Oct 2010 - 18:45:05

Hej a co z tymi falami? mozna plywac czy morze zamkniete?

Data: 08 Oct 2010 - 19:09:39

Fale są, ale pływać można, codziennie była żółta flaga i wpuszczali do wody. Jeden dzień nie było wcale fal, za to był silny prąd, flaga też była żółta.

Data: 01 Nov 2010 - 23:33:24

Słuchajcie, jaki numer. Po powrocie ojciec mój dostał rachunek telefoniczny na prawie 200zł. Zdziwiony obejrzał swój biling i zauważył dwa połączenia z numerem egipskim, jedno 3 minutowe, drugie prawie 8 minut. Jeszcze bardziej zdziwiony zaczął przeglądać zdjęcia z aparatu zwracając uwagę na datę i godzinę, bo był pewien, że akurat danego dnia o danej porze robił zdjęcia. Wszystko się potwierdziło, godzina z bilingu zgadza się z godziną na zdjęciach. To był nasz przedostatni dzień pobytu i ojciec chciał podładować sobie telefon, więc zostawił go na wierzchu w pokoju, klucz jest połączony z kartą, którą wkłada się do "kontaktu" żeby mieć prąd, ojciec rozłączył klucz, zostawił kartę w środku, komórkę podłączył do ładowarki i wyszedł. W tym czasie pan sprzątacz widocznie musiał natychmiastowo skorzystać z telefonusmiling smiley)) Sprytna bestia nawet usunęła wybierane numery(ciekawe jak to zrobił, zna polski?) Jak już doszliśmy co i jak, ojciec już dla śmiechu wybrał sobie ten numer spisując z bilingu, bo chciał zobaczyć czy ktoś odbierze, ale nie dało się połączyć z tym numeremsmiling smiley Uśmialiśmy się w sumie z tego, rachunek trzeba było zapłacić, całe szczęście, że to 200zł, a nie, że może miałby sprzątacz fantazję dłużej gadać. Pokój miał numer 6214, jak będziecie w tej części hotelu radzę chować telefon bo po powrocie można się zdziwić. Pozdrawiamsmiling smiley

Data: 03 Nov 2010 - 10:17:53

podróżńczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co to jest? byłam w See Life połączonym z See
> club co prawda kilka lat temu, ale potem jeździli
> tam i inni ... i nie pisali o wymarciu rafy eye rolling smiley
> krótko
> nie wiem jak wyglądają pokoje w See Club ...ale
> jeśli ktoś pisze, że rafa tam szara, że wieje
> confused smiley, że basen do bani i takie tam ..to ja tej pani
> pani podziękuję za recenzję ...byłam,
> widziałam, wróciłam zadowolona ..zdjęcia już
> tu umieszczałam i przekazywałam, więc się nie
> będę powtarzać
> i polecam tej pani pojechać na inne kontynenty i
> porównać rafę ...ja akurat mam porównanie
> ...dora 123 rozumiem, że ty też?
>
> nie ocenię rafy w el farana ...bo pewnikiem
> podobna
>
> naprawdę w Sharm podwodnym, jest co oglądać i
> posty takie jakie ten załozycielski jest dla mnie
> dziwny

"dziekuje za recenzje" ????????!!!!!!!!
bardzo prosze smiling smiley
i to bez nutki sarkazmu

od kiedy recenzje musza byc tylko pozytywne?
moja recenzja jest taka;
w hotelu kradna (moze przydac sie informacja tym ktorzy zabieraja ze soba drogocenne rzeczy)
basen maly i nieciekawy (to dla tych ktorzy tam wlasnie spedzaja czas)
plaza waska a w morzu brak mozliwosci kapieli (bo sa i tacy ktorzy wola jednak morskie kapiele stad wybor hotelu w pierwszej lini brzegowej)
rafa ??? niekawa i celowo porownuje ja do tego co mozna zobaczyc przy innych hotelach w sharm
bez sensu ja porownywac do raf na innych kontynentach

nie sadzisz podrózniczko?

czy jezeli np napisze ze droga e771 w Serbi poza ladnym asfaltem nie ma fajnych winkli na motocykl to mnie skrytykujesz piszac ze w Pcimiu jest jeszcze gorzej?

smieszna jestes!!!

mam prawo byc niezadowolona z hotelu w ktorym Tobie sie podobalo

a Ty skoro jestes taka "podrozniczka" to naucz sie czegos z tych podrozy - najlepiej tolerancji

Autor: krakra (IP zapamiętane)
Data: 18 Jun 2011 - 00:50:40

bylismy
i jest calkiem ok jezeli nie ma sie zbyt duzych wymagan co do pokoi, basenow, jedzenia, obsługi, plaży, połozenia...
smiling smiley
ogólnie jezeli nie ma sie zadnych wymagan to mozna jechac

Autor: 1bozena (IP zapamiętane)
Data: 18 Jun 2011 - 21:48:27

Planuję wyjazd do tego hotelu w lutym, ale z tego co tu przeczytałam to chyba zły wybór,
proszę o aktualne opinie,może obecnie nie jest tak źle,dzięki

Autor: zdrowy rozsądek (IP zapamiętane)
Data: 18 Jun 2011 - 23:55:47

Trzeba byc idiotą żeby jechac tam po przeczytaniu tych opinii.
Miłego pobytu !

Idź do strony: 12 | Następna »
Bieżąca strona: 1 z 2

Akcja: ForaWątkiZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Jak rezerwować | O portalu | Partnerzy | Centrum Prasowe | Praca | Mapa serwisu | Polityka prywatności | Pliki Cookie | Kontakt
Opublikowane na stronach www.wakacje.pl informacje lub ceny nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego
© 1999-2012 Enovatis S.A.
Zapytanie do oferty. Zamknij 

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Dalej

Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem serwisu Wakacje.pl i polityką prywatności oraz:

Wypełnij formularz - oddzwonimy Szukasz oferty? Zadzwoń 801 455 401 lub +48­ 58 325 29 00